Ook in 2018!

3D printen

Op 14 april geven we àl onze robots (Dash, OzoBot en de rest) een dagje vrij. De dojo op deze dag zal namelijk helemaal in het teken staan van 3D printen.
Je maakt dan kennis met twee verschillende printers: de Prusa en de Ultimaker.

De jou bekende mentoren zijn die dag aanwezig, maar ook Mark Hestermans van de Technologiecampus van Stichting Learncare. Hij neemt speciaal de Ultimaker mee.

Altijd al je eigen robot willen maken? Een nieuwe greep aan je moeder’s favoriete koffiebeker? Een hele eigen unieke tandenborstel maken?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Geef je gauw op via Eventbrite!

Let op: voor deze speciale dojo zijn slechts 12 kaarten beschikbaar!

Meer informatie over de Technologiecampus vind je op https://www.stltc.nl/nieuws/technologiecampus/

Wearables

In 2017 hebben we voor het eerst deze speciale dojo georganiseerd. In 2018 gaan we weer wearable workshops geven. Wearable laat zich een beetje raar laat vertalen als ‘draagbare dingen’…Alles wat jij kunt dragen (een shirt, een muts, een tas) kun je oppimpen met LED lampjes. Je gaat aan de slag met een FLORA, stroomcircuitjes, naald en draad. Maak een heks van vilt met eng oplichtende ogen, maak lampjes op je muts zodat je in het donker beter te zien bent!

Zodra we deze dojo gepland hebben, laten we het weten!

 

 

 

“Dojo” voor volwassenen

De “dojo” voor volwassenen is een activiteit van Coding Kennemerwaard: de samenwerking tussen Bibliotheek Kennemerwaard en CoderDojo Kennemerwaard.

Houdt de berichtgeving in de gaten voor de volgende “dojo” voor volwassenen.