Op deze pagina vind je alle dojo’s die we in het najaar van 2017 gepland hebben.

Aarzel niet en schrijf je gauw in! Klik op de plaatsnaam om je kaarten te bestellen!

We organiseren samen met Bibliotheek Kennemerwaard óók Lego Mindstorms en GameMaker workshops: deze vind je op de pagina Coding Kennemerwaard.

 

Dojo

#26

#27

#28

#29

#30

#31

#32

#33

#34

#35

#36

#37

#38

#39

#40

#41

#42

Datum

16 september

20 september

23 september

30 september

14 oktober

18 oktober

21 oktober

28 oktober Speciale 3D dojo!

4 november

11 november

15 november

18 november

25 november

9 december

13 december

16 december

23 december

Wat kun je doen bij de dojo’s en hoe ziet de middag eruit?

Online websites als Scratch en Code.org, verschillende robots als Ozobot, mBot, Sphero, Sphero BB-8, Raspberry Pi en diverse programmeertalen zoals Ruby: aan jou de keuze! Wat we bij een dojo doen, en welke robots er zijn, hangt af van de aanwezige mentoren: sommigen zijn namelijk gespecialiseerd in Raspberry Pi, anderen juist in Scratch of de mBot.

Wil je zelf graag een (zelfgebouwde) robot of drone meenemen? Dat kan! Stuur ons dan vooraf een mail naar info@coderdojo-kennemerwaard.nl zodat wij je op je komst kunnen voorbereiden!

Aan het eind van de middag krijgt iedereen de kans om datgene wat ze geleerd hebben aan de anderen te laten zien. Delen is leuk!

Wat neem je mee?

  • Een print van je ticket (of sla ‘m op op je telefoon)
  • Eventueel een laptop *
  • Een goed humeur!

Zorg dat je laptop minimaal over Wi-Fi, een browser (Google Chrome of Mozilla Firefox) beschikt. We kunnen helaas niet alle kinderen helpen om alles werkend te krijgen, dus we vertrouwen erop dat alles werkt bij binnenkomst. Zorg er ook voor dat er een e-mailadres beschikbaar is om een account aan te kunnen maken bij online programma’s.
Heb je geen laptop en wil je er één lenen? Mail dan naar info@coderdojo-kennemerwaard.nl, dan zorgen wij dat er wat wordt geregeld.