Dojo’s geannuleerd
Helaas zien we ons genoodzaakt de dojo’s van 27 november t/m 18 december 2021 te annuleren.
We gaan wel vol goede moed aan de slag met de planning van 2022 en we hopen jullie dan weer te mogen verwelkomen!

Heb je vragen, aarzel dan niet om ons te mailen!

Online dojo at home 11 december

Op zaterdag 11 december kun je meedoen met de online Ruimtepraat Scratch dojo!
Je leert Scratch gebruiken om sprites ’emoties’ te geven en ze te laten praten als je er op klikt.

Aanmelden kan via deze Eventbrite link

Wat kun je doen bij de dojo’s en hoe ziet de middag eruit?

Online websites als Scratch en Code.org, verschillende robots als Ozobot, mBot, Sphero, Raspberry Pi en diverse programmeertalen zoals Ruby: aan jou de keuze! Wat we bij een dojo doen, en welke robots er zijn, hangt af van de aanwezige mentoren: sommigen zijn namelijk gespecialiseerd in Raspberry Pi, anderen juist in Scratch of de mBot.

Wil je zelf graag een (zelfgebouwde) robot of drone meenemen? Dat kan! Stuur ons dan vooraf een mail naar info@coderdojo-kennemerwaard.nl zodat wij ons op je komst kunnen voorbereiden!

Aan het eind van de middag krijgt iedereen de kans om datgene wat ze geleerd hebben aan de anderen te laten zien. Delen is leuk!

Wat neem je mee?

  • Een print van je ticket (of sla ‘m op op je telefoon)
  • Eventueel een laptop *
  • Een goed humeur!

Zorg dat je laptop minimaal over Wi-Fi, een browser (Google Chrome of Mozilla Firefox) beschikt. We kunnen helaas niet alle kinderen helpen om alles werkend te krijgen, dus we vertrouwen erop dat alles werkt bij binnenkomst. Zorg er ook voor dat er een e-mailadres beschikbaar is om een account aan te kunnen maken bij online programma’s.
Heb je geen laptop en wil je er één lenen? Mail dan naar info@coderdojo-kennemerwaard.nl, dan zorgen wij dat er wat wordt geregeld.