Op dit moment geven we vooral online dojo’s, maar op zaterdag 25 juli gaan we weer eens in het echt samenkomen.
Kijk op onze Homepagina voor het laatste nieuws! Wil je een online dojo volgen? Kijk dan bij CoderDojo Nederland voor lessen en online dojo’s.

Let op: ouders/verzorgers/begeleiders hoeven geen kaarten te bestellen.
Omdat er soms meer deelnemers willen komen dan we plaatsen hebben, vinden we het wel zo lief als je het ons laat weten als je niet kunt komen. Als je een kaart bestelt verwachten we namelijk dat je komt. Door je kaart te annuleren komt er een plaats voor een ander vrij. Dit kun je doen tot een uur voor aanvang van de dojo.
Lukt het je niet via Eventbrite, stuur dan een mailtje naar info@coderdojo-kennemerwaard.nl.

Dojo

#14

#15

#16

#17

#18

#19

 

 

Datum

za 28 maart

za 28 maart

za 25 april

za 13 juni

za 18 juli

za 25 juli

Locatie

Online (HTML/CSS – Maak je eigen website)

Online (Scratch – Beginnersspel)

Online (Scratch – Binaire held)

Online (Scratch – Maak je eigen wereld)

Online (Scratch – Vang de stippen)

Heerhugowaard IRL

 

Wat kun je doen bij de dojo’s en hoe ziet de middag eruit?

Online websites als Scratch en Code.org, verschillende robots als Ozobot, mBot, Sphero, Raspberry Pi en diverse programmeertalen zoals Ruby: aan jou de keuze! Wat we bij een dojo doen, en welke robots er zijn, hangt af van de aanwezige mentoren: sommigen zijn namelijk gespecialiseerd in Raspberry Pi, anderen juist in Scratch of de mBot.

Wil je zelf graag een (zelfgebouwde) robot of drone meenemen? Dat kan! Stuur ons dan vooraf een mail naar info@coderdojo-kennemerwaard.nl zodat wij ons op je komst kunnen voorbereiden!

Aan het eind van de middag krijgt iedereen de kans om datgene wat ze geleerd hebben aan de anderen te laten zien. Delen is leuk!

Wat neem je mee?

  • Een print van je ticket (of sla ‘m op op je telefoon)
  • Eventueel een laptop *
  • Een goed humeur!

Zorg dat je laptop minimaal over Wi-Fi, een browser (Google Chrome of Mozilla Firefox) beschikt. We kunnen helaas niet alle kinderen helpen om alles werkend te krijgen, dus we vertrouwen erop dat alles werkt bij binnenkomst. Zorg er ook voor dat er een e-mailadres beschikbaar is om een account aan te kunnen maken bij online programma’s.
Heb je geen laptop en wil je er één lenen? Mail dan naar info@coderdojo-kennemerwaard.nl, dan zorgen wij dat er wat wordt geregeld.